Вести

ФИФА И УЕФА | ИНФАНТИНО И ЧЕФЕРИН ЧЕСТИТАЛИ ДРАГАНУ ЏАЈИЋУ

16.03.2023.

Поверење фудбалске Србије и именовање Драгана Џајића на место председника Фудбалског савеза Србије изазвало је велику пажњу у УЕФА и ФИФА. Тим поводом први човек Светске фудбалске федерације Ђани Инфантино и председник Европске фудбалске уније Александер Чеферин упутили су искрене честитке новом председнику Фудбалског савеза Србије.

 

ПРЕДСЕДНИК​​​​​ ФИФА

Г-дин Драган Џајић
Председник ФСС

Кигали, 14.03.2023.

Избор за председника ФС Србије

Поштовани председниче,

Молим Вас да примите моје топле поздраве и искрене честитке поводом Вашег недавног избора на место председника Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Важе знање и вођство, Ваша страст и искуство ће несумњиво имати важан утицај на развој нашег дивног спорта у Србији. Убеђен сам у потенцијал фудбала у тој земљи и можете рачунати на моју личну подршку и помоћ ФИФА у остваривању тог циља. Врата седишта ФИФА су увек отворена, ако желите да разговарате о нашем спорту, његовом развоју и промоцији његових вредности.

Желим Вама и Вашем тиму све најбоље и пуно успеха за све изазове који Вам предстоје у стварању трајног завештања за будућност фудбала у Србији и сведочењу истом.

Радујем се нашем скором сусрету и, драги председниче, желим добро здравље Вама, као и Вашој породици, пријатељима и Вашим најмилијима.

Ваш у фудбалу,
Ђани Инфантино
Председник

УЕФА

Александер Чеферин
Председник

ФСС
Драган Џајић
Председник

Нион, 14.03.2023.

Поштовани председниче,
Драги Драгане,

Са задовољством Вам честитам избор за председника Фудбалског савеза Србије.

Као истинска икона фудбала у Србији – и много шире – не сумњам да можете донети обећавајућу и узбудљиву нову еру развоја у ФС Србије и у земљу која истински воли овај страствени спорт.

Толико напорног рада и труда је већ уложено у побољшање и повећање приступа и учинка кроз модерну инфраструктуру, да ћете своју нову водећу улогу започети са добре позиције – и користим ову прилику да Вам пожелим апсолутно све најбоље у будућности.

Драгане, будите сигурни да Вам УЕФА, док напредујете у овом председничком мандату, стоји на располагању за сваку подршку и упутства која Вам могу затребати.

С поштовањем,
УЕФА
Александер Чеферин
Председник

Čestitke UEFA i FIFA, novi predsednik FSS