ФИФА ФУТСАЛ СВЕТСКИ КУП | ПРЕКО САД У ОСМИНУ ФИНАЛА, НЕКА СЕ СПРЕМИ ПОРТУГАЛ (ВИДЕО)

20.09.2021.

Лако и убедљиво, онако како се и очекивало, Србија је савладала још увек неискусну селекцију САД – 7:0 (4:0) и остварила резултат вредан пажње на Светском купу у Литванији. После самог пласмана међу најбоље футсал селекције на планети, Орлови су после добрих партија, и поред пораза против Ирана и Аргентине, једном победом оверили пласман у осмину финала Светског купа. Блистали су наши момци у важном мечу са САД и на крају забележили убедљив тријумф. У мечу мачке и миша чекао се само тренутак да неко откључа браву и то је учинио Ракић. Све остало је било према очекивањима, ређали су се голови као на трави. Два пута Томић, па Петров, да би се у наставку у стрелце уписали још Милосављевић, Лазаревић и Радовановић. Србија ће у осмини финала за ривала имати репрезентацију Португала, меч се игра 24. септембра.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Ракић 6, 0:2 Томић 8, 0:3 Томић 16, 0:4 Петров 20, 0:5 Милосављевић 32, 0:6 Лзаревић 33, 0:7 Радовановић 38. Дворана у Клаипеди.

САД: Морети, Гонзалес, Пондеса, Регет, Вега. Араухо, Бобадиља, Бенфиел, Ескобар, Клепа, Масиел, Ортиз, Васкез, Вентура.

СРБИЈА: Аксентијевић, Алексић, Лазаревић, Рајчевић, Томић. Јосимовић, Милосављевић, Петров, Поповић, Пршић, Радовановић, Ракић, Рамић, Вулић.

https://youtu.be/70zk3nnvu_4