А селекција

ЕКО СРБИЈА НОВИ ПАРТНЕР ФСС НА ПУТУ ДО РУСИЈЕ

01.06.2017.

Нова снага у спонзорском пулу Фудбалског савеза Србије. Компанија ЕКО Србија и Фудбалски савез Србије потписали су данас Уговор о сарадњи, којим ЕКО Србија постаје званични спонзор фудбалске репрезентације Србије и званична пумпа ФСС.
-ЕКО Србија годинама уназад улаже у спорт И подржава репрезентацију Србије.Одлучили смо да И ове године пдржимо Фудбалски савез Србије и дамо свој допринос јачању и развоју фудбала у Србији, али и репрезентацији од које очекујемо добре вести И пласман на Светско првенство у Русији – рекао је Вук Радовић, генерални директор ЕКО Србија.
Хелемик Петролеум групација, чији је цлан ЕКО Србија, има дугу традицију у подршци спортским тимовима и важним спортским догађајима, јер је спорт, поред едукације, иновација, заштита животне средине и опште безбедности, један од стубова друштвено одговорног пословања компаније.Уосталом посетиоце ЕКО пумпи широм Србије очекују убудуће изненађења. Наиме, корисници ЕКО Смиле клуб картице лојалности, ускоро ће на листи поклона, које могу изабрати, видети и неке ексклузивне поклоне са грбом ФСС.
-Дубоко сам убеђен даћемо на обострано задовољство, додатно унапредити досадашњу сарадњу, јер суп ред нама велики изазови на које ћемо, засигурно, одговорити победнички. Пословна енергија Компаније ЕКО Србија свакако ће бити наше погонско гориво нап уту до Светског првенства у Русији, али И у свим активностима функционисања Савеза И наступима наших репрезентативних селекција – рекао је Јован Шурбатовић, генерални секретар ФСС.
Церемонији потписивања уговора присуствовали су и спортски директор Горан Буњевчевић, селектор Славољуб Муслин и играчи.