А селекција

ДУШАН ВЛАХОВИЋ И СТЕФАН МИТРОВИЋ | ВЕРОВАЛИ СМО У ПОБЕДУ, ГОРЕЋЕ СРБИЈА, ГОРЕЋЕ БЕОГРАД

15.11.2021.

Голгетер италијанске Фјорентине и један од најбољих младих нападача на свету Душан Влаховић вечерас није имао срећу да се упише у листу стрелаца, али су његови ранији голови имали велики значај на путу ка великом успеху. Како каже, сви су од првог дана веровали у пласман.

„Већ смо причали пре утакмице, шта год да се деси да останемо прибрани, да будем концентрисани и да ћемо на крају победити. Веровали смо у то, од марта се водила прича да ће одлучивати ова утакмица. Наравно да би волели да се решило раније, али овако је слађе. Нас 23 са стручним штабом, сви смо хероји. Уложили смо максимум и на крају нам је све то враћено. Једва чекам Светско првеноство, да одемо тамо и направимо велики резултат“.

На Мундијалу жели да направи запажен резулталт.

„Не бих волео да идемо тамо да испаднемо у групи. Да одемо тамо да направимо резулта, имамо квалитет и жељу. Невероватан је осећај. Хвала свима на подршци, надам се да ћемо наставити овако.“, изјавио је Влаховић.
За крај је млади нападач имао и једну поруку. Добро познату на овим просторима.

„Што би рекао један господин: гореће Србија, гореће Београд“, не морамо да вам откривамо о ком господину је реч.

Како се после оверене карте за Катар осећа штопер Хетафеа Стефан Митровић?

„Поносно. Желим да честитам свим играчима који су о почетка квалитификација ту. Живели смо сви као један од старта. Закључали смо Луж данас, показали како се игра фудбал и да можемо против најјачих селекција. Треба да се одморимо, уживамо у овом моменту. Свима нам је ово круна каријере. Отићи на Светско првенство је нешто што нас чини поносним“.