А селекција

ДУШАН ТАДИЋ И ДУШАН ВЛАХОВИЋ | ИГРАМО ХРАБРО, НЕ БОЈИМО СЕ НИКОГА, ВИ САМО ТРЕБА ДА СЕ ОПУСТИТЕ И УЖИВАТЕ

27.09.2022.

Капитен Душан Тадић је поново био међу најбољим актерима на терену, беспрекоран у прегледу игре, правовременим пасовима, са лоптама које имају очи. Уосталом, уводне речи по окончању меча, пред камерама, довољно говоре о његовом самопоуздању. Капитен увек све види пре других на терену.

„Нормално, већ сам видео, све се већ десило у мојој глави… Ви само треба да се опустите и уживате“, уз осмех на лицу је поручио Душан Тадић за Арену Спорт.

Репрезентација Србије је поново показала квлаитет, изборила се са малим проблемима на почетку меча, затим преузела контролу игре и решила утакмицу у своју корист.

„Знали смо да је финале, да нам само победа игра. Од почетка смо се тако поставили. Имали су ту једну прилику на почетку, поставили смо игру и полако почели да преузимамо контролу. Први гол је био плод брзе игре и модел како треба да играмо“, додао је Тадић.
Није тајна, неки други тренери и селектори би сматрали да нападачи као што су Душан Влаховић и Александар Митровић не могу да играју у тандему, али то није случај и са Стојковићем.

„Јако смо срећни и задовољни овом победом. Увек смо ишли на победу, играли нашу игру. То је наш стил, ово је круна свега. Сигурно да нам нападачка игра одговара, тај стил нам одговара, играмо храбро не бојимо се никога, слушамо мистера шта нам каже. Надам се да ћемо наставити овако“, поручио је Влаховић.