А селекција

AКРEДИТОВAЊE ЗA КВAЛИФИКAЦИОНУ УТAКМИЦУ "A" РEПРEЗEНТAЦИЈA СРБИЈA - ГРУЗИЈA И МЛAДИХ СEЛEКЦИЈA СРБИЈA - РУСИЈA

29.09.2017.

Обавештавамо вас да је данас, у петак, 29. септембра 2017. године, отворен систем акредитовања медија за квалификациону утакмицу „А“ репрезентација Србија – Грузија, која ће бити одиграна у понедељак, 9. октобра 2017. године, на стадиону „Рајко Митић“ у Београду, са почетком у 20:45 часова и квалификациону утакмицу младих репрезентација Србија – Русија, која ће бити одиграна у уторак, 10. октобра 2017. године, на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду, од 18:00 часова.

Пријем захтева за акредитовање биће омогућен до петка, 6. октобра 2017. године, до 16:00 сати. Ваше захтеве за добијањем акредитација шаљите на мејл адресу: [email protected], на меморандуму Ваше медијске куће.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције и телевизијске куће, које нису носиоци ТВ права и који, подсећамо, немају право снимања утакмице, за снимање утакмице младе репрезентације мора се имати дозвола ТВ Арене спорт).

Акредитације за оба меча издаваћемо у Фудбалском савезу Србије, Теразије 3/8 спрат, у суботу 7. октобра и недељу 8. октобра 2017, од 10:00 до 14:00 часова.

Акредитације за меч „А“ репрезентација, Србија – Грузија, издаваћемо и у просторији Спортског друштва Црвена звезда, у понедељак 9. октобра 2017, на дан одигравања утакмице, од 12:00 часова до почетка утакмице.

Акредитације за меч младих репрезентација издаваћемо и на стадиону у Новом Саду, на дан утакмице, 10. октобра 2017, од 16:00 часова до почетка утакмице.

Информацију о томе да ли Вам је одобрена акредитација можете добити од суботе 7. октобра 2017, позивом на бројеве +38164 818 01 43 и +381 65 23 45 062.

 Улаз на стадион биће омогућен само уз поседовање два документа: акредитације и оверене новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, УСН Београда, ДСН Војводине, Удружење новинара Србије, АИПС, НУНС и националних удружења.

Замена акредитација, односно имена пријављених новинара, није могућа и акредитације ће бити издаване само лицима чија се имена налазе на списку акредитованих. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање за утакмице у организацији ФСС. Контрола ће бити обављена на улазу.

Број места је ограничен, па се зато моле редакције да пријављују број новинара према стварним потребама посла.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. Медијски партнери ФСС

2. Спортске редакције односно медији

3. Остали информативни медији у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

Молимо Вас да у целости испоштујете назначени рок за акредитовање, јер у противном нећете моћи да добијете пропусницу за праћење утакмице.