Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | W СРБИЈА - БУГАРСКА, КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА СП

24.11.2021.

На терену број 1 у СЦ ФС Србије у Старој Пазови женска фудбалска репрезентација Србије у четвртак 25. новембра наставља квалификације за Светско првенство утакмицом против Бугарске од 16 часова (Арена спорт).

Систем акредитовања медија биће отворен од среде 24. новембра (12 часова) до четвртка 25. новембра (12 часова). Захтев за акредитацију можете послати на мејл [email protected]. Од података неопходно је за вашег извештача (са мејл адресе медија) обезбедити копију валидне новинарске легитимације и која је позиција на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ).
Представници медија су у обавези да се од уласка у спортски центар понашају у складу са мерама заштите од вируса COVID – 19 у складу са законима Републике Србије и протоколима УЕФА (маске, дистанца…).

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи приликом уласка у спортски центар (портирница код рампе) најраније два сата пред почетак меча. Неће бити организоване конференције за медије, ни микс зона по завршетку меча.