Вести

ВЕРОНА СА ДАРКОМ ЛАЗОВИЋЕМ ХИТ СЕРИЈЕ А | РАДУЈЕ МЕ ФОРМА НАШИХ ГОЛГЕТЕРА, КУЦНУО ЈЕ ЧАС ДА ИДЕМО НА ЕУРО

12.02.2020.

Остало је још месец и по дана до меча у Ослу у коме Србија бије једну од две пресудне битке за одлазак на завршни турнир Европског првенства, а један од играча који се налази у доброј форми је и Дарко Лазовић чија Верона представља хит у Серији А…

„Чим су се завршиле квалификације, усмерили смо мисли ка баражу и ка утакмици са Норвешком. Чекамо већ 20 година на учешће на Европском првенству и мислим да је куцнуо час да и Србија постане део највећег континенталниг такмичења. Биће тешко, Норвешка не памти када је последњи пут изгубила на домаћем терену. Имају компактну екипу, играју чврст фудбал и тешко примају голове. Сви причају о Халанду, који је заиста чудо од детета, одскочио је у последњих шест месеци, постао звезда прелазног рока, отишао у Дортмунд и тамо наставио да даје голове као од шале. Али појединци не решавају утакмице. Мислим да имамо квалитетније играче од Норвешке и да ћемо то доказати 26. марта на Улевол стадиону“.

После тога, мора још да се зноји за Европско првенство…

„Без обзира ко победи у дуелу Шкотске и Израела, мислим да ће нам та утакмица бити лакша од ове у Ослу. Играли бисмо пред домаћом публиком, у фантастичном амбијенту и на крилима претходног тријумфа. Али не пада нам на памет да размишљамо о финалу, док не пребродимо прву препреку у Норвешкој. Радује ме форма наших голгетера. Митар се опоравио од повреде и одмах наставио да решета мреже. Импонује бројка од 20 голова у једној од најтежих лига у Европи. Лука Јовић је погодио против Осасуне и надам се да је то почетак његове велике серије. Нека обојица наставе тако и биће нам знатно лакше у баражу“ – зрачи оптимизмом српски репрезентативац из редова Вероне Дарко Лазовић.