Србија
3
1
:
(2
1)
:
Фарска острва
06.09.2011.Београд (Србија)

Стадион: Стадион ФК Партизан

Гледалаца: 7.500

Судија: Арман Амиркањан (Јерменија)

Стартна постава
Србија
Бојан Јоргачевић (5)
Бранислав Ивановић (43)
Невен Суботић (26)
44'
Милан Бишевац (9)
Александар Коларов (24)
46'
Дејан Станковић (100) (К)
83'
Милош Нинковић (20)
22'
Зоран Тошић (35)
69'
Здравко Кузмановић (41)
6'
Милан Јовановић (38)
Марко Пантелић (41)
Фарска острва
Рене Торгард
Џонас Тор Нес
Атли Грегерсен
Рогви Балдвинсон
Јохан Трест Давидсен
37'
Фроди Бенџаминсен (К)
Атли Данијелсен
Џалгрим Елтор
73'
Симун Ејлер Самјуелсен
Џоан Симун Едмундсон
78'
Кристијан Холст
Резервни играчи
Србија
44'
Ненад Томовић (7)
46'
Радосав Петровић (21)
83'
Љубомир Фејса (4)
Фарска острва
73'
Пол Јустинусен
78'
Кристијан Муритсен
Селектори
Србија
Владимир Петровић (11)
Фарска острва
Брајан Кер
Галерија