Србија
2
2
:
(0
1)
:
Република Ирска
05.09.2016.Београд (Србија)

Стадион: „Рајко Митић“

Гледалаца: 7.000

Судија: Виктор Кашаји (Мађарска)

Стартна постава
Србија
Предраг Рајковић (4)
Бранислав Ивановић (88) (К)
Матија Настасић (20)
Јагош Вуковић (3)
Антонио Рукавина (34)
77'
Филип Младеновић (5)
Немања Гудељ (12)
Лука Миливојевић (16)
69'
Душан Тадић (39)
62'
81'
Филип Костић (10)
59'
Александар Митровић (23)
Република Ирска
Дерен Рендолф
Сеамус Колман (К)
Џон О'Шеј
Ричард Кио
70'
Стефен Ворд
Глен Вилен
3'
76'
Џеф Хендрик
Роби Брејди
Џон Волтерс
90'
Шејн Лонг
Џејмс Мек Клин
Резервни играчи
Србија
59'
Андрија Павловић (3)
77'
Душко Тошић (18)
81'
Александар Катаи (2)
Република Ирска
70'
Стефен Квин
80'
76'
Дерил Марфи
90'
Кјаран Кларк
Селектори
Србија
Славољуб Муслин (4)
Република Ирска
Мартин О'Нил