Србија
2
0
:
(1
0)
:
Литванија
24.03.2023.Београд (Србија)

Стадион: „Рајко Митић“

Гледалаца: 21.125

Судија: Лоренс Висер

Стартна постава
Србија
Вања Милинковић Савић
Страхиња Ераковић
Немања Гудељ
Страхиња Павловић
80'
Андрија Живковић
Марко Грујић
72'
Саша Лукић
Филип Костић
16'
72'
Душан Тадић (К)
53'
63'
Душан Влаховић
80'
Александар Митровић
Литванија
Барткус
Ласицкас
85'
Бенета
Казуколовас
Гирдваинис
Симкус
Цернич
62'
Јанкаускас
80'
Гинеитис
62'
Голубицкас
80'
Паулаускас
Резервни играчи
Србија
63'
Сергеј Милинковић Савић
72'
Лазар Самарџић
72'
Иван Илић
80'
Никола Миленковић
80'
Дејан Јовељић
Литванија
62'
Новиковас
62'
90+3'
Сливка
80'
Лаукземис
80'
Романовскиј
85'
Баравикас
Селектори
Србија
Драган Стојковић
Литванија
Едгарас Јанкаускас
Галерија