Србија
2
0
:
(1
0)
:
Фарска острва
06.09.2008.Београд (Србија)

Стадион: Стадион ФК Црвена звезда

Гледалаца: 9.615

Судија: Алексеј Николајев (Русија)

Стартна постава
Србија
Владимир Дишљенковић (3)
Антонио Рукавина (13)
Немања Видић (32)
Ивица Драгутиновић (41)
Иван Обрадовић (1)
Дејан Станковић (74) (К)
61'
Ненад Милијаш (1)
Милош Красић (12)
75'
Зоран Тошић (9)
88'
Никола Жигић (30)
57'
Марко Пантелић (19)
Фарска острва
Јакуп Микелсен (К)
83'
Јонас Пор Нес
Јохан Давидсен
Атли Данијелсен
30'
Џон Рои Јакобсен
Микјал Томасен
Јакуп а Борг
Кристиан Хоњи
69'
Симун Самјуелсен
Андриу Флотум
Еџил а Бо
Резервни играчи
Србија
57'
Данко Лазовић (23)
61'
Саша Илић (37)
75'
Бошко Јанковић (16)
Фарска острва
Селектори
Србија
Радомир Антић (1)
Фарска острва
Боги Локин
Галерија