Србија
0
1
:
(0
0)
:
Гана
13.06.2010.Преторија (ЈАР)

Стадион: „Лофтус Версфелд“

Гледалаца: 38.833

Судија: Ектор Балдаси (Аргентина)

Стартна постава
Србија
Владимир Стојковић (34)
Бранислав Ивановић (32)
Немања Видић (46)
74'
Александар Луковић (22)
Александар Коларов (14)
Дејан Станковић (89) (К)
62'
Ненад Милијаш (18)
Милош Красић (32)
76'
Милан Јовановић (27)
69'
Никола Жигић (46)
Марко Пантелић (33)
Гана
Ричард Кингсон
Џон Пентсил
Џон Менсах (К)
Исак Ворсах
Ханс Сарпеји
Ентони Анан
90'
Кевин Принс Боатенг
Принс Тејго
73'
Куадуо Асамоа
Андре Ајев
84'
90'
Асамоа Гајан
Резервни играчи
Србија
62'
Здравко Кузмановић (28)
69'
Данко Лазовић (38)
76'
Невен Суботић (14)
Гана
73'
Стефен Апија
90'
Ли Ади
90'
Квинси Овусу-Абеји
Селектори
Србија
Радомир Антић (23)
Гана
Милован Рајевац