Северна Ирска
0
1
:
(0
0)
:
Србија
Пријатељска утакмица14.11.2009.Белфаст (Северна Ирска)

Стадион: „Виндзор Парк“

Гледалаца: 13.500

Судија: Алберт Шејн (Луксембург)

Стартна постава
Северна Ирска
77'
Маик Телјор
46'
Џонатан Еванс
Стефен Креган
Арон Хјуз (К)
Георг Мек Картни
Стивен Дејвис
Крис Берд
71'
Ниал Мек Гин
65'
Крис Брант
65'
Давид Хили
71'
Кил Лаферти
Србија
Бојан Исаиловић (3)
Антонио Рукавина (18)
46'
Немања Видић (43) (К)
Александар Луковић (17)
67'
Александар Коларов (8)
52'
Здравко Кузмановић (23)
Радосав Петровић (3)
46'
Ненад Милијаш (13)
Зоран Тошић (16)
46'
Милан Јовановић (22)
57'
77'
Данко Лазовић (32)
Резервни играчи
Северна Ирска
46'
Грант Мек Кан
65'
Мајкл О'Конор
65'
Варен Фини
71'
Пат Мек Курт
71'
Андрију Кирк
77'
Џонатан Тафи
Србија
46'
Невен Суботић (8)
46'
Милош Красић (27)
46'
Милош Нинковић (5)
52'
Гојко Качар (13)
67'
Јагош Вуковић (1)
77'
Дејан Лекић (1)
Селектори
Северна Ирска
Најџел Вортингтон
Србија
Радомир Антић (17)