Северна Ирска
0
1
:
(0
0)
:
Србија
02.09.2011.Белфаст (Северна Ирска)

Стадион: „Виндзор Парк“

Гледалаца: 15.148

Судија: Томас Ајнвалер (Аустрија)

Стартна постава
Северна Ирска
Ли Камп
Крејг Каткарт
Герет Мек Оли
Ерон Хјуз
Џонатан Еванс
Стивен Дејвис
Кристофер Берд (К)
59'
Кори Еванс
72'
Грант Мек Кен
84'
Дејвид Хили
Крис Брант
Србија
Бојан Јоргачевић (4)
Бранислав Ивановић (42)
Невен Суботић (25)
Слободан Рајковић (8)
Александар Коларов (23)
Дејан Станковић (99) (К)
74'
Милош Нинковић (19)
79'
Зоран Тошић (34)
90'
Здравко Кузмановић (40)
Милан Јовановић (37)
67'
Марко Пантелић (40)
Резервни играчи
Северна Ирска
59'
Ниал Мек Гин
72'
Варен Фини
84'
Џош Мек Квид
Србија
74'
Радосав Петровић (20)
79'
Адем Љајић (5)
90'
Љубомир Фејса (3)
Селектори
Северна Ирска
Најџел Вортингтон
Србија
Владимир Петровић (10)