Русија
3
1
:
(0
0)
:
Србија
03.09.2020.Москва (Русија)

Стадион: ВТБ Арена

Гледалаца: без присуства публике

Судија: Вилијам Калум (Шкотска)

Стартна постава
Русија
Антон Шунин
Марио Фернандез
77'
Андреи Семионов
Георги Џикија
80'
Јури Жирков
Роман Зобнин
Магомед Оздоев
Алексеи Јонов
69'
Вјачеслав Каравајев
81'
48'
Артем Дзјуба
68'
Зелимкан Бакаев
Србија
Марко Дмитровић (14)
Никола Миленковић (19)
64'
46'
Страхиња Павловић (1)
57'
Никола Максимовић (25)
Дарко Лазовић (10)
Филип Костић (33)
85'
Немања Максимовић (20)
Немања Гудељ (26)
65'
Сергеј Милинковић-Савић (16)
Душан Тадић (68) (К)
78'
Александар Митровић (56)
Резервни играчи
Русија
68'
Антон Миранчук
77'
Роман Неуштедтер
80'
Далер Кузјајев
Србија
64'
Александар Коларов (91)
65'
Филип Ђуричић (26)
85'
Адем Љајић (46)
Селектори
Русија
Станислав Черчесов
Србија
Љубиша Тумбаковић (7)
Галерија