Јужна Африка
1
3
:
(0
0)
:
Србија
Пријатељска утакмица12.08.2009.Преторија (ЈАР)

Стадион: Стадион Супер

Гледалаца: 10.000

Судија: Еди Мајлет (Сејшелска острва)

Стартна постава
Јужна Африка
46'
Итумеленг Куне
46'
Арон Мокоена (К)
Метју Бот
Сибонисо Гакса
59'
Цепо Масилела
Мак Бет Сибаја
82'
Кагишо Дикгакој
Теко Модисе
46'
Стивен Пинар
74'
Елрио ван Херден
90'
Катлего Мфела
Србија
Владимир Стојковић (26)
Бранислав Ивановић (24)
Невен Суботић (5)
Александар Луковић (13)
66'
Иван Обрадовић (8)
46'
Гојко Качар (10)
74'
Радосав Петровић (1)
83'
Милош Нинковић (2)
46'
Милош Красић (23)
46'
Милан Јовановић (18)
Никола Жигић (37) (К)
Резервни играчи
Јужна Африка
46'
Роуен Фернандез
46'
Бонгани Кумало
46'
Катлего Машего
59'
Лукас Туала
74'
Ричард Хењекејн
82'
Бенсон Млонго
Србија
68'
46'
Данко Лазовић (30)
56'
57'
46'
Зоран Тошић (15)
46'
Здравко Кузмановић (20)
66'
Ненад Томовић (2)
74'
Антонио Рукавина (17)
83'
Марко Милинковић (1)
Селектори
Јужна Африка
Жоел Сантана
Србија
Радомир Антић (13)