Белгија
3
2
:
(2
0)
:
Србија
22.08.2007.Брисел (Белгија)

Стадион: „Краљ Бодуен“

Гледалаца: 15.000

Судија: Тери Хог (Норвешка)

 

Стартна постава
Белгија
Стиј Стијнен
Карл Хофкенс
Винсент Компани
Тими Симонс (К)
Томас Вермален
Габи Мудингаји
86'
Стивен Дефур
Карел Геретс
Барт Гур
29'
67'
Кевин Мираљас
9'
87'
90'
Муса Дембеле
Србија
Владимир Стојковић (10)
Антонио Рукавина (2)
Немања Видић (26)
Младен Крстајић (56) (К)
Ивица Драгутиновић (34)
Ненад Ковачевић (16)
72'
90'
Здравко Кузмановић (2)
55'
Огњен Короман (36)
Бошко Јанковић (5)
55'
Марко Пантелић (12)
70'
Данко Лазовић (14)
Резервни играчи
Белгија
67'
Антони В. Б. Мираљас
86'
Мбо Мпенза
90'
Николас Ломбертс
Србија
55'
Милош Красић (5)
55'
Милан Јовановић (2)
70'
Милан Смиљанић (1)
Селектори
Белгија
Рене Ван дер Ејкен
Србија
Хавијер Клементе (10)