Вести

ТОМАНЕ ДОБИО НАГРАДУ ФСС ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ 20.КОЛА LINGLONG TIRE СУПЕР ЛИГЕ (ВИДЕО)

15.12.2019.

Фудбалеру Црвене звезде Томанеу уручен је ручни сат као поклон Фулбалског савеза Србије за феноменалан погодак маказицама против Спартака, који је у традиционалној анкети проглашен за најлепши гол 20.кола Linglong Tire Супер лиге.
Португалском нападачу је поклон уручила представница ФСС Деа Ђурђевић.
„Заиста сте ме изненадили. Знао сам да постоји акција у којој се награђују стрелци лепих голова, али нисам очекивао да се овако брзо добијају поклони. Морам да похвалим Марка Марина и да му се захвалим на сјајној асистенцији. Реаговао сам муњевито и то је био једини начин да затресем мрежу у тој ситуацији. Сигурно да се ради о најлепшем голу у каријери, сећам се само још једног који сам постигао на сличан начин и то против Спортинга док сам играо за Тонделу. Хвала пуно Фудбалском савезу Србије и овај сат ће увек бити лепа успомена на тај диван тренутак у каријери. Морате да ме схватите, и даље сам утучен због свега што се десило у Атини и не бих желео да коментаришем било шта што има везе са тим пеналом“ – рекао је Томане приликом примопредаје поклона.
Популарна ТВ водитељка Деа Ђурђевић, која од скоро ради у Фудбалском савезу Србије утешила је Томанеа речима да су и највећи фудбалски асови попут Месија и Роналда промашили много пенала током каријере:
„Фудбал је баш из тог разлога најзанимљивија и најпопуларнија игра на свету. Никада не можете да предвидите шта ће се догодити. Чула сам од многих стручњака ону чувену реченицу да пенал није промашио само онај играч који га никада није ни шутирао. Драго ми је да сам овим лепим поводом дебитовала на новом послу“ – рекла је насмејана Деа.