А селекција

СЕЛЕКТОР ЉУБИША ТУМБАКОВИЋ: ДА СМО ДРЖАЛИ КОНЦЕНТРАЦИЈУ ДО КРАЈА И УТИСАК БИ БИО БОЉИ (ВИДЕО)

15.11.2019.

„Истина је да док смо имали концентрацију играли да испунимо основни циљ, имали смо утакмицу под контролом, и пре првог гола имали смо неколико прилика, а онда кад мислимо да смо завршили посао, пада концентрација и онда утакмица оде у неком другом правцу. Мене може да задовољи резултат и сада имамо два дана да се припремимо за Украјину и оставимо много бољи утисак“

„Рекао сам да сам у једном делу утакмице, тих првих пола сата, био веома задовољан. Имали смо три мајстора иза Митровића, доминирали смо и дали два гола. Да смо више држали концентрацију и утисак би био бољи, а сада остаје простора да појединцима скренемо пажњу и ствари буду боље против Украјине“.

„Има напретка, наравно да има напретка, дефинишемо полако тим, све је боље у односу на септембарско окупљање. Искрен да будем не могу да будем задовољан комплетним утиском, а има детаља које морамо да унапредимо. Већа доза трчања, већа концентрација. А увек ме брине када примимо гол, тако и сада, када видим како смо примили примера ради први гол. Исто у Луксембургу, имамо добијену утакмицу а онда све доведемо у питање. Има играча који кад направимо резултат почну да се играју, а у савременом фудбалу то не може“.