Вести

ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ И МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА, ИВИЦА ДАЧИЋ, ПРИМИО ДЕЛЕГАЦИЈУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

20.05.2024.
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић примио је данас делегацију Фудбалског савеза Србије, предвођену председником Драганом Џајићем и селектором фудбалске репрезентације Србије Драганом Стојковићем, са којима је разговарао о безбедносном аспекту припрема за учешће репрезентације на Европском првенству у Немачкој.
Министар Дачић је истакао пуну посвећеност Министарства унутрашњих послова у предузимању свих неопходних мера, како би се, у заједничкој координацији са ФСС, испунили сви услови за безбедно учешће репрезентације на предстојећем првенству.
Председник Фудбалског савеза Србије Драган Џајић је захвалио министру Дачићу на пријему и нагласио да је приоритет обезбедити пуну безбедност српске репрезентације, како би њихово учешће на Европском првенству протекло у мирној и спортској атмосфери.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић је изразио задовољство због остварене успешне сарадње са Министарством унутрашњих послова у претходном периоду, додајући да је учешће репрезентације Србије на Европском првенству изазов у сваком смислу, те да им је сваки вид подршке од великог значаја, у циљу остварења што бољих резултата.