Вести

ПОСЕТА ПРИЈАТЕЉА, ЧОВЕКА КОЈИ ЈЕ ОСТАВИО ДУБОК ТРАГ У ФУДБАЛУ | МИЛАН МАНДАРИЋ ЧЕСТИТАО СЕЛЕКТОРУ СТОЈКОВИЋУ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СВЕТА

29.07.2022.

Изненадан, али изузетно пријатан сусрет у петак пре подне у просторијама Фудбалског савеза Србије. Селектор наше А репрезентације Драган Стојковић и директор Стеван Стојановић, угостили су једног од најуспешнијих спортских радника на овим просторима Милана Мандарића.

Током разговора, човек који је оставио дубок траг у европском и светском фудбалу, изразио је велико задовољство резултатима репрезентације Србије и позитивним променама у нашој фудбалској организацији. Истакао је да га пријатељство са Стојковићем и Стојановићем веже још из периода када су они блистали у дресу Црвене звезде и да му је веома драго што се за њихова имена везује препород српског националног тима у последњих годину и по дана.

”Господин Мандарић је велико име у свету бизниса и човек који је са великим успехом водио клубове попут Портсмута, Лестера, Шефилд Вендздеја, Нице, Шарлрое, љубљанске Олимпије. Где год је радио, оставио је печат својим идејама, визијом и оригиналним потезима. Од њега заиста има шта да се научи. Када смо недавно били у Љубљани и припремали се за утакмицу против Словеније, позвао ме је телефоном и пожелео срећу, али је због приватних обавеза био спречен да нас посети у хотелу Аустрија Тренд. Сада је искористио боравак у Београду и дошао је лично да нам честита пласман на Светско првенство. Радује га све што се у последње време дешава око наше репрезентације и сигуран је да ћемо и у Катару достојно репрезентовати српски фудбал” – рекао је селектор нашег националног тима Драган Стојковић.