Вести

ОТВОРЕНА ДРУГА ЗВАНИЧНА ПРОДАВНИЦА ФС СРБИЈЕ - ФАН ШОП ОРЛОВИ | НА ОТВАРАЊУ ЏАЈИЋ, НЕДИМОВИЋ, ШУРБАТОВИЋ, СТОЈКОВИЋ И ТАДИЋ (ВИДЕО)

12.06.2023.

У години када најбољи тим Србије бележи добре резултате и налази се на добром путу ка Првенству Европе које се одржава  2024. у Немачкој, Фудбалски савез Србије активан је и на многим другим пољима. После прве званичне продавнице Фудбалског савеза Србије, отворене пред одлазак на Првенство света у Катару, 9. новембра 2022. године, данас је у центру Београда, улици Македонска 12 отворена и друга продавница ФСС – Фан шоп Орлови. У присуству медија, свечаном чину присуствовали су челни људи Савеза, председник Драган Џајић, потпредседник Бранислав Недимовић, генерални секретар Јован Шурбатовић, а посебну пажњу привукли су селектор Драган Стојковић и капитен Орлова Душан Тадић.

– Драго ми је да је отворен и други фан – шоп Орлова – не крије селектор Драган Стојковић.- Налази се у самом центру града, одличан је простор, лепо осмишљен. Желим да честитам свима који су учествовали у реализацији овог пројекта. Верујем да ће људи који пролазе центром Београда имати далеко више могућности да својој деци, али и себи, купе дрес, шал, капу или шта их већ интересује. И да сви навијају за Србију. Имамо једну Србију, не дамо је ником. На крају желим да истакнем, очекујем лепу подршку навијача на мечевима квалификација, јер се ради о утакмицама које су од изузетног значаја за Србију.

И капитен Србије Душан Тадић не крије одушевљење новом фан – шоп продавницом Фудбалског савеза Србије…

-Све је супер, баш леп потез Фудбалског савеза и његовог руководства – рекао је Душан Тадић.- Лепо је, практично, за све пролазнике, могу да купе дрес или неки сувенир. Да, пред нама је важан меч са Бугарском, имамо времена да се припремимо и остваримо побеу коју сви желимо.