Вести

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСС

15.07.2022.

У просторијама Спортског центра у Старој Пазови одржана је седница Извршног одбора ФСС којом је председавао заменик председника наше организације Ненад Бјековић.

На данашњој седници донета је одлука о роковима за спровођење избора на свим нивоима у Фудбалском савезу Србије. Избори ће трајати од 1. августа до 31. октобра, док ће одређени изборни процеси почети већ 18. јула.

Извршни одбор је увео мере за примену Статута у Организацији фудбалских судија ФСС и Фудбалском савезу Региона источне Србије. Формирани су Привремени органи руковођења у овим институцијама, чији ће примарни циљ бити да ускладе прописе и спроведу изборе.

На челу Привременог органа Судијске организације налази се некадашњи арбитар Дејан Делевић, а чланови су Бранко Павловић (ФС Војводине), Марко Поповић (ФС Београда), Дејан Димитријевић (ФС Региона запдне Србије) и Милош Гагић (ФС Региона источне Србије).

Председник Привременог органа за руковођење ФС Региона источне Србије биће Зоран Игњатовић, потпредседник Владан Гашић, а чланови су Милош Митровић, Иван Николић и Хаџи-Иван Ђорђевић.

Именована је и нова Такмичарска комисија којом ће руководити Игор Уљаревић (председник ФС КиМ) у улози председника, док су чланови комисије Раде Поповић, Мирослав Стојановић, Миодраг Цвијић и Марко Осмајлић.

ФСС упутио је финансијску помоћ Фудбалском савезу Региона Косова и Метохије за едукацији десет најперспективнијих тренера са те територије.