Вести

КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ФУТСАЛ СП | ГОРАН ИВАНЧИЋ САОПШТИО СПИСАК, РИВАЛИ ШВАЈЦАРСКА, БЕЛГИЈА И ФРАНЦУСКА

16.10.2019.

Селектор најбоље футсал репрезентације Србије, Горан Иванчић, саопштио је списак играча за припреме и предстојећи квалификациони турнир за Првенство света који ће се одиграти од 22.-27.октобра у Француској.

На списку се налазе: голмани Немања Момчиловић (Мостар Стаклорад, БиХ), Јаков Вулић (Новa Пазoва), играчи Нинослав Алексић (Нови Пазар), Верољуб Вукадиновић (Нови Пазар), Страхиња Петров (Црвена звезда), Денис Рамић (Калча), Марко Радовановић (Славија, Праг, Чешка), Милош Симић (Халадаш, Мађарска), Стефан Ракић (Империал Вет, Румунија), Драган Томић (Хале Гоик, Белгија), Марко Пршић (Империал Вет, Румунија), Јован Лазаревић (Мостар, БиХ), Владан Весић (Мостар, БиХ), Милан Мутавджић (Нови Пазар).

РАСПОРЕД

23.10.    Србија – Швајцарска            (17.00)

24.10.    Србија – Белгија                   (17.00)

26.10.    Србија – Француска             (20.00)

Две првопласиране селекције пласираће се у Елитну рунду квалификација која ће се играти крајем јануара почетком фебруара следеће године. Домаћин Првенства света је Литванија у септембру наредне године.

Селекција ће се окупити у суботу, 19.октобра у Београду, где ће тренирати три дана, а у уторак 22.октобра путује за Париз.