А селекција

КАТАР 2022 | ЧЕЛНИЦИ АЛ-АРАБИЈА ПОСЕTИЛИ ПИКСИЈА И ОРЛОВЕ (ВИДЕО)

22.11.2022.
Изненадна, али веома пријатна посета на једном од последњих тренинга наше репрезентације уочи утакмице против Бразила. Делегација Ал-Арабија, клуба чије терене Орлови користе током Светског првенства, поздравила је Драгана Стојковића и његове пулене, а члановима нашег руководства, Ненаду Бјековићу, Јовану Шурбатовићу и Стевану Стојановићу, уручила пригодне поклоне.
„Морам да изразим задовољство што је репрезентација Србије одабрала баш овај тренинг-камп. Трудићемо се да будемо добри домаћини и да ваши фудбалари имају максималне услове за рад током боравка у Катару. Сви се искрено надамо да ћете остати што дуже на Светском првенству. Тешко ми је да се определим за кога ћу навијати у четвртак увече, јер и Бразилци користе наше терене и такође су ми веома драги. Волео бих да обе репрезентације прођу у нокаут-фазу шампионата“ – рекао је за сајт ФСС председник Ал-Арабија Тамим Ал-Тами и открио ко су му љубимци у репрезентацији Србије:
„Пошто ми је Јувентус најдражи клуб са европског континента, моји фаворити су Филип Костић и Душан Влаховић. Била би ми велика част уколико ми омогућите да се сликам са њима“.
Наравно, жеља Тамима Ал-Танија је убрзо испуњена, а поред Влаховића и Костића, уважене домаћине поздравила је и комплетна репрезентација Србије на челу са селектором Драганом Стојковићем. Поред председника Ал-Арабија, делегацију најпопуларнијег катарског клуба чинили су потпредседник Мухамед Ал-Кавари и генерални менаџер Ахмад Хасан.

„Осећамо се заиста пријатно у последњих неколико дана, пажња којом смо били обасути у Бахреину, наставила се у још већој мери у Дохи. Осећа се на сваком кораку гостољубивост наших домаћина, труде се да нам буду на услузи и да нам боравак на Светском првенству учине што занимљивијим“ – рекао је заменик председника ФСС Ненад Бјековић, који је челницима Ал-Арабија узвратио поклонима и захвалио се на гостопримству и подршци.