ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН (Земун) ЖФК ВОЈВОДИНА (Нови Сад)

7
1
Полувреме: 4 - 1
2. коло
23.09.2023. 15:30
Стадион: ФК МИЛУТИНАЦ, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Наташа Лазаревић, I помоћник: Душица Ђорђевић, II помоћник: Нина Николић, Делегат: Ана Тепшић
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
Калина Дукић 1
13'
62'
Катарина Попов 2
29'
30'
62'
Јања Јовичић 3
79'
Нађа Марковић 4
Јана Пашагић 6
Анђела Марковић 7
79'
Теодора Васић 14
46'
Ана Зурапи 17
46'
Невена Јовичић 19
Марија Кнежевић 20
55'
10'
Јована Јечменица 23
ЖФК ВОЈВОДИНА
Ивона Томљановић 1
75'
Рита Императо 2
Исидора Јовановић 6
Николина Митровић 8
15'
Лена Бајлов 9
79'
Софија Вјештица 10
Лена Станић 11
Катарина Каћански 12
Симона Шранка 13
Уна Витез 14
21'
Даница Парошки 18
Резервни играчи
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
62'
Јелена Жунић 5
46'
Нађа Савовић 8
Катарина Рафаиловић 13
79'
Анђела Ајдиновић 15
46'
Милица Аризановић 16
62'
82'
Емилија Васиљевић 18
ЖФК ВОЈВОДИНА
75'
Слађана Јовановић 3
15'
Симона Николић 5
79'
Андријана Зећири 15