ЖФК МАЈДАНПЕК (Мајданпек) СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ (Јајинци)

2
0
Полувреме: 1 - 0
9. коло
11.10.2020. 14:00
Стадион: Градски стадион Никола Паско, Мајданпек
Гледалаца: 0
Делегат: Душан Милић, Главни судија: Јована Милић, I помоћник: Јелена Поповић, II помоћник: Невена Корићанац
ЖФК МАЈДАНПЕК
Јефимија Шкандро 12
Наташа Грујесковић 4
44'
Емилија Симић 5
47'
Анастасија Ристески 8
60'
Ивана Петровић 9
Драгана Грујесковић 10
10'
47'
Александра Гицић 14
77'
Винка Милорадовић 16
Уна Миљковић 18
67'
Емилија Смиљковић 19
77'
Анђела Јовкић 21
СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ
Марина Комленић 27
Сања Савић 2
Анђела Папић 3
Александра Арсић 5
49'
Катарина Кузмановић 8
Александра Убавић 9
Невена Радовановић 10
69'
Анђела Милићевић 11
Даница Јенић 14
Марта Ковачевић 18
Бојана Пенчић 20
Резервни играчи
ЖФК МАЈДАНПЕК
77'
Жаклина Филиповић 2
47'
Милена Костић 3
77'
Теодора Радојковић 15
47'
Христина Здравковић 17
67'
Николета Балан 20
СУЖФ ХЕРОЈ ПОЛЕТ
69'
Ивана Зековић 13
Невена Тешић 16
49'
Вања Глишић 19