ЖФК МАЈДАНПЕК (Мајданпек) ЖФК РАДНИЧКИ 2014 (Пирот)

1
0
Полувреме: 0 - 0
5. коло
13.09.2020. 17:00
Стадион: Градски стадион Никола Паско, Мајданпек
Гледалаца:
Делегат: Горан Илић, Главни судија: Јасмина Мицкоска, I помоћник: Александра Којовић, II помоћник: Маријана Рајовић
ЖФК МАЈДАНПЕК
Јефимија Шкандро 12
57'
Милена Костић 3
Наташа Грујесковић 4
84'
Емилија Симић 5
Винка Милорадовић 8
Драгана Грујесковић 10
81'
Јелена Миленковић 11
Александра Гицић 14
Уна Миљковић 18
64'
Николета Балан 20
Анђела Јовкић 21
ЖФК РАДНИЧКИ 2014
Драгана Кирков 1
Бојана Пејчић 2
Катарина Златанов 4
Нина Васов 5
Соња Марковић 6
Александра Марковић 8
Ана Младенов 9
74'
Маша Џунић 10
Јелена Аризановић 11
Јована Најдановић 14
Сузана Миленковић 15
Резервни играчи
ЖФК МАЈДАНПЕК
57'
Жаклина Филиповић 2
81'
Теодора Радојковић 15
64'
Емилија Смиљковић 19
ЖФК РАДНИЧКИ 2014
Марија Георгиев 12
Тамара Трајковић 7
74'
Леа Панчев 13