КМФ Партенон (С. Паланка) КМФ ЈАСТРЕБАЦ (Блаце)

4
1
Полувреме: 2 - 1
4. коло
27.09.2022. 20:30
Стадион: ОШ.Вук Караџић, Смедеревска Паланка
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Бојан Манигода, Главни судија: Митар Недељковић, Делегат: Славенко Матовић, Посматрач: Александар Комадинић
КМФ ПАРТЕНОН
Милош Лазовић 1
Стефан Туфегџић 3
Александар Ђорђевић 4
30'
Александар Максимовић 12
14'
Александар Тодоровић 14
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
Милош Ћирковић 44
Душан Вукајловић 18
Матија Павловић 23
Иван Вулетић 24
Марко Лапчевић 25
Резервни играчи
КМФ ПАРТЕНОН
Богдан Нађ 23
Тодор Николић 2
Филип Јовановић 5
Марко Спасојевић 7
40'
Стефан Радић 8
19'
Лазар Петровић 9
39'
Петар Миловановић 10
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
Милан Павловић 12
Немања Планиничић 4
6'
Немања Миливојевић 6
Немања Ћалина 8
Лазар Савић 10
Филип Игњатовић 15
Ненад Николић 17
Борис Ђорђевић 19
Илија Благојевић 21