ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН (Земун) ЖФК-ПОЖАРЕВАЦ (Пожаревац)

5
0
Полувреме: 3 - 0
11. коло
19.03.2023. 15:00
Стадион: Спортски центар ФСБ"АДА ЦИГАНЛИЈА", Београд
Гледалаца:
Главни судија: Наталија Крстић, I помоћник: Марија Станојковић, II помоћник: Јована Миленковић, Делегат: Душан Петковић
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
45'
Катарина Антешић 1
Јана Пашагић 2
63'
Јања Јовичић 3
45'
Нађа Марковић 4
Милена Илић 5
9'
Анђела Марковић 7
39'
90'
Андријана Николић 9
20'
45'
Теодора Васић 14
71'
55'
Марија Вукојевић 16
Анђелина Дукић 18
Марија Кнежевић 20
ЖФК ПОЖАРЕВАЦ
45'
Марија Пашти 1
33'
65'
Александра Стевић 2
75'
Милена Ђулејић 4
Санела Јовановић 5
Дарија Животић 6
Катарина Драгутиновић 7
Ивана Ћорлука 8
Невена Лукић 9
50'
81'
Милена Костић 11
25'
45'
Софија Илић 13
Сузана Јовановић 17
Резервни играчи
ЖФК МИЛУТИНАЦ 2023-ЗЕМУН
Јелена Тешњак 10
45'
Катарина Попов 11
45'
Калина Дукић 12
63'
Јелена Жунић 13
Ана Зурапи 17
45'
Невена Јовичић 19
ЖФК ПОЖАРЕВАЦ
45'
Александра Радосављевић 12
84'
45'
Јасмина Стојадиновић 3
65'
Биљана Вујисић 14
81'
Јована Динић 15
Елена Живковић 16