КМФ САС (Зрењанин) КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО (Г. Милановац)

4
2
Полувреме: 2 - 1
12. коло
09.02.2020. 18:00
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Главни судија: Иван Станковић, Делегат: Ненад Мутавџић
КМФ САС
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО