ЖФК РАДНИЧКИ 2014 (Пирот) ЖФК МАЧВА (Шабац)

1
2
Полувреме: 0 - 2
1. коло
11.09.2021. 16:00
Стадион: Градски стадион Пирот, Пирот
Гледалаца:
Делегат: Велимир Миљковић, Главни судија: Ивана Чолаковић, I помоћник: Ћирковић Андријана, II помоћник: Андреа Маринковић
ЖФК РАДНИЧКИ 2014
Драгана Кирков 1
Бојана Пејчић 2
Леа Панчев 3
55'
Катарина Златанов 4
82'
Нина Васов 5
Соња Марковић 6
76'
Ана Младенов 9
90'
Маша Џунић 10
Андријана Пејчић 11
Јована Најдановић 14
Сузана Миленковић 15
ЖФК МАЧВА
Виолета Павловић 1
Тијана Симић 2
Јелена Јанковић 3
Анђела Матић 4
Милица Вучић 5
Тамара Симић 6
73'
Милица Михаиловић 7
90'
Јована Павловић 8
42'
Јелена Станишић 9
30'
Катарина Филиповић 10
76'
Милица Илић 11
Резервни играчи
ЖФК РАДНИЧКИ 2014
Марија Георгиев 12
76'
Тамара Трајковић 7
55'
80'
Јелена Аризановић 8
82'
Јана Пејчић 13
Лара Иванов 16
Јована Видановић 17
Кристина Николић 18
ЖФК МАЧВА
76'
Милица Јовић 13
90'
Катарина Лакатош 14
Миљана Новаковић 15
73'
Николина Крсманић 17