ЖФК СЛОГА ЗЕМУН (Земун) ЖФК СПАРТАК (Суботица)

1
2
Полувреме: 0 - 1
7. коло
16.10.2021. 14:00
Стадион: Спортски центар ФСБ"АДА ЦИГАНЛИЈА", Београд
Гледалаца:
Делегат: Душан Милић, Главни судија: Мима Станковић, I помоћник: Александра Костић, II помоћник: Маја Милошевић
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Љиљана Гардијан 1
85'
Злата Милановић 2
Наташа Благојевић 4
Николина Милић 6
Емилија Живковић 7
Тијана Баточанин 8
Андријана Тришић 10
Милена Трнавац 11
47'
Нина Матејић 16
Милица Смиљковић 18
61'
Марија Вуковић 20
ЖФК СПАРТАК
Милица Костић 1
Јазмин Ницхоле Јацкмон 3
Кристина Нађ 4
Виолета Словић 5
80'
25'
Анђела Фрајтовић 6
85'
Весна Миливојевић 7
Моллј Росе Фиедлер 8
Тијана Филиповић 10
Алице Куси 11
46'
Биљана Илић 14
Живана Ступар 18
Резервни играчи
ЖФК СЛОГА ЗЕМУН
Инес Обрадовић 12
Мирјана Бабић 3
85'
Марија Дабић 9
Јелена Варда 13
Маргита Васовић 14
Ана Трутић 17
ЖФК СПАРТАК
Дајана Михајловић 12
Алина Бака 2
Милана Голубовић 13
46'
Анастасија Ћирић 15
Милица Шарић 16