Вести

ГОЛ КОЛА | НАГРАДА ФСС ИГРАЧУ СПАРТАКА ЖК МИЛАНУ МАРЧИЋУ

25.06.2020.

Гол који се ретко виђа на европским стадионима, а не само теренима српског елитног фудбала.  И награда ФСС која заслужено иде у руке првотимца Спартака ЖК Милана Марчића, стрелцу најлепшег гола 27. кола Linglong Tire Суперлиге. Новинари Жељко Вучковић, Марио Марић и Петар Лазић дали су глас за феноменалан гол виђен у дуелу Инђије и Спартака ЖК док су пратиоци на Инстаграму свој глас дали Филипу Стевановићу, младом играчу Партизана, за гол у дуелу са лучанском Младости. Награду ФСС ручни сат G – shock Милану Марчићу уручио је директор медиа службе Савеза Небојша Петровић.

„Гол је дошао као плод рада и труда током паузе. Ниједног тренутка се нисам опустио, тренирао сам индивидуално и спреман дочекао наставак првенства. Хвала Денковићу на асистенцији и комплетном стручном штабу Спартака. Гол посвећујем онима који су увек уз мене, брату, оцу, баби и деди. Наравно и мами која није више са нама, али би свакако била поносна да је могла да види ту моју мајсторију. Велико хвала Фудбалском савезу Србије, ово је дивна акција и за разлику од свих других лига на свету, овде за сваки леп гол добијете награду која вам остане успомена за цео живот – рекао је Милан Марчић.

View this post on Instagram

?⚽?? | Мајсторија @MarcicMilan на утакмици између Инђије и Спартака изабрана је за најлепши гол 27. кола #LinglongTire #SuperligaSrbije. Уживајте! ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ За овај вансеријски погодак Марчића гласали су новинари Жељко Вучковић, Марио Марић и Петар Лазић, док су се Инстаграм пратиоци определили за гол Филипа Стевановића у победи Партизана над екипом Младости из Лучана. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #GolKola | #SLS | #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on