Вести

ЗАЈЕДНО У НОВЕ ПОБЕДЕ | ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ПОТПИСАО ЈЕ НОВИ ТРОГОДИШЊИ УГОВОР О ПАРТНЕРСТВУ СА БАЊАЛУЧКОМ ПИВАРОМ

05.04.2024.

Фудбалски савез Србије потписао је нови трогодишњи уговор о партнерству са Бањалучком пиваром, чиме је ова успешна сарадња настављена на обострано задовољство, а Нектар пиво остало званично пиво фудбалске репрезентације Србије.

Испред наше организације, потписивању уговора у Бањалуци присуствовали су потпредседник Бранислав Недимовић и генерални секретар Јован Шурбатовић који се на конференцији за медије захвалио Бањалучкој пивари и Нектар пиву на указаном поверењу:
„Репрезентација Србије је одувек имала велику подршку навијача са територије Републике Српске, а кроз сарадњу са Бањалучком пиваром и брендом Нектар, те везе смо додатно оснажили. Пласирали смо се у најјачу групу Лиге нација, играћемо са најбољим репрезентацијама у Европи, а ускоро нас очекује и изазов на Европском првенству у Немачкој. Радује нас информација да је велики број љубитеља фудбала из Републике Српске купио улазнице за мечеве против Енглеске, Данске и Словеније. Жеља нам је да добрим резултатима обрадујемо наше људе широм Србије, Републике Српске и целе дијаспоре, а да после тога залијемо бањалучким Нектар пивом. Идемо заједно у нове победе“ – рекао је Шурбатовић.
Генерални директор Бањалучке пиваре Илија Шетка истакао је колико су сви у његовој компанији поносни на подршку коју већ неколико година пружају фудбалској репрезентацији Србије:

„Као једина пивара из Републике Српске и највећа независна пивара на Балкану, част нам је да будемо уз наше најбоље фудбалере. Наша подршка је још јача у тренутку када Орлове очекују велики изазови на Европском првенству у Немачкој. Ми смо компанија која годинама подржава спорт и значајне спортске организације и манифестације у Републици Српској и Бањалуци. Нектар је пиво које се успешно проширило на тржишту Србије и продужетком угоговра са ФСС указујемо захвалност нашим новим потрошачима у Србији. Као знак поштовања нашим фудбалским звездама које су и ове године носиоци кампање са поруком ‘Уз Нектар лако је’, направили смо и њихове персонализоване лименке за које смо сигурни да ће се допасти потрошачима у Републици Српској и Србији.“ – поручио је Шетка.