Вести

ФСС УРУЧИО НАГРАДУ НЕМАЊИ КОЈИЋУ ЗА НАЈЛЕПШИ ГОЛ 12. КОЛА LINGLONG TIRE СУПЕРЛИГЕ (ВИДЕО)

03.11.2019.

Фудбалер Напретка Немања Којић проглашен је у анкети ФСС за стрелца најлепшег гола 12. кола Линглонг Супер лиге Србије. Тим поводом, њему је уочи првенствене утакмице против Спартака, уручен пригодан поклон, најновији модел ручног сата G – shock.
Искусни нападач се приликом доделе награде, на тренутак ставио у улогу коментатора и у јужно-америчком стилу прокоментарисао једну од најлепших акција у досадашњем делу сезоне:
„Ивановић до Којића, поново Ивановић, одличан дупли пас са Којићем, фантастичан ударац и… гоооол, гол, гол, гол“ – нашалио се Којић и наставио – „Заиста је то била изврсна акција комплетног нападачког реда. Наместило се да мени припадне најслађи део посла. Нисам славио гол јер одувек имам респект према свим клубовима за које сам наступао током каријере, па тако и према Радничком. Свуда сам давао максимум и приликом одласка, широм остављао отворена врата. Хвала Фудбалском савезу Србије на овом предивном поклону, сат је баш по мом укусу и носићу га са задовољством. Голови су моја професија и није искључено да се још неки пут нађем у конкуренцији за ово ласкаво признање“.