Вести

ФСС НАГРАЂУЈЕ СТРЕЛЦЕ НАЈЛЕПШЕГ ГОЛА

02.08.2019.

 

Фудбалски савез Србије припремио је лепо изненађење за фудбалере Линглонг Супер лиге Србије и Прве лиге Србије у сезони 2019/20. После сваког одиграног кола, стрелац најлепшег гола на утакмицама елитног ранга добијаће на поклон најновији модел ручног сата, а иста награда уручиваће се и стрелцу Гола месеца у Првој лиги Србије.

Специјални жири који бира победника чиниће по тројица тренера чији играчи нису међу предлозима за најлепши гол и љубитељи фудбала широм Србије који ће преко друштвених мрежа ФСС имати прилику да гласају за своје фаворите. Име победника објављиваћемо петком на сајту Фудбалског савеза Србије.

Имајући у виду да је 2. коло Линглонг Супер лиге Србије било некомплетно због одлагања две утакмице, користимо прилику да вас обавестимо да је за стрелца најлепшег гола 1. кола домаћег шампионата проглашен фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић.

За његов гол против Јавора гласали су тренери Војводине (Ненад Лалатовић) и Мачве (Дарко Тешовић), док се шеф стручног штаба Чукаричког Александар Веселиновић определио за погодак играча ТСЦ-а Владимира Силађија.

Тренер новосадског суперлигаша Ненад Лалатовић је са задовољством прихватио учешће у нашој анкети и открио нам један интересантан детаљ из своје каријере:

– Голови су суштина фудбала и радује ме информација да ће стрелци и ове сезоне имати додатни мотив да на што атрактивнији начин тресу противнике мреже. Ја сам својевремено био добитник сата који ми је касније донео много среће у тренерској каријери. Стекао сам у једном тренутку утисак да ниједну утакмицу не могу да изгубим када тај сат имам на руци. Зато бих да похвалим акцију Фудбалског савеза Србији која је у ствари наставак једне лепе традиције и овом приликом гласам за гол Бранка Јовичића – рекао је Ненад Лалатовић.