Вести

ДРУГУ СЕЗОНУ ЗАРЕДОМ, ТРОФЕЈ "СЛОБОДАН САНТРАЧ" ЗА НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА MOZZART BET СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ ОДЛАЗИ У РУКЕ РИКАРДА ГОМЕША

03.07.2023.

Другу сезону заредом, трофеј „Слободан Сантрач“ за најбољег срелца МоzzartBeт Супер лиге Србије одлази у руке Рикарда Гомеша.
Нападач за Зеленортских острва освојио је прво место на листи стрелаца са 19 голова и на најбољи могући начин опростио се од дреса Партизана.
У понедељак пре подне, син легендарног српског голгетера Ненад Сантрач, заједно са генералним секретаром Заједнице клубова Дарком Рамовшем, уручио је трофеј Рикарду Гомешу:
„Знам да овај трофеј чува успомену на најбољег стрелца српске лиге свих времена и зато ми је још драже што сам и ове сезоне први голгетер лиге. Свакако да ће ми диван период у Партизану остати у сећању и због тих индивидуалних признања. Највише ћу памтити први дерби протнв Црвене звезде који је завршен 1:1 и на коме сам постигао гол. У животу се никад не зна, можда се једног дана вратим у Партизан, ако не као играч, онда у некој другој улози“ – рекао је Рикардо за мреже ФСС.