Вести

ДЕЛЕГАЦИЈА ФСС БОРАВИЛА У БОЛОЊИ | "LIU JO" НОВИ СПОНЗОР ФСС

06.02.2024.
Како то доликује великим репрезентацијама, српски фудбалери ће на Европско првенство отпутовати у најмодернијим оделима. Делегација ФСС коју су чинили потпредседник Бранислав Недимовић, генерални секретар Јован Шурбатовић и директор спортског сектора Мирослав Тањга, боравила је претходних дана у Болоњи као гост руководства истоименог фудбалског клуба на првенственој утакмици против Сасуола.
Том приликом, обављени су разговори и договорена будућа сарадња са познатим брендом Лију Џо (Liu Jo) који ће бити задужен за стајлинг Орлова на завршном турниру у Немачкој и током новог циклуса Лиге нација који стартује на јесен 2024. године. Власник реномиране италијанске модне куће Марко Марки са тимом најближих сарадника представио је најновије моделе из летње и зимске колекције, специјално дизајниране за потребе наших играча, чланова стручног штаба и делегације Фудбалског савеза Србије.
Боравак у Италији искоришћен је и за разговоре са два позната произвођача спортске опреме око потенцијалне сарадње у новом циклусу квалификација за Светско првенство које се 2026. године одржава у САД, Канади и Мексику.
Чланови делегације ФСС посетили су тренинг центар Болоње и поред портрета Синише Михајловића евоцирали сећања на легендарног репрезентативца, тренера и селектора који је на Ренато Дал Ари оставио неизбрисив траг и захваљујући успесима и резултатима на клупи италијанског клуба, 2019. године добио најпрестижније индивидуално признање, Златну лопту ФСС за најбољег тренера наше земље.
Болоња, коју је једно време са великим успехом водио и садашњи директор спортског сектора ФСС Мирослав Тањга (награда за тренера месеца у Серији А), пружа одличне резултате ове сезоне и бори се за место које води у Лигу шампиона.
Партнерство са модном кућом Лију Џо представља спој врхунског спортског резултата и елегантног стила, као и доказ да је наша репрезентација захваљујући резултатима у последње три године стекла велику репутацију у европском и светском фудбалу, а ФСС осигурао поверење спонзора и пословних партнера.