Media

SISTEM AKREDITOVANJA ZA UTAKMICU KVALIFIKACIJA ZA U-21 EVROPSKO PRVENSTVO, SRBIJA - UKRAJINA

09.10.2024.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će od srede 9. oktobra (12 časova) do nedelje 13. oktobra (12 časova) biti otvoren sistem akreditovanja medija za poslednju utakmicu mlade reprezentacije Srbije u okviru kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo 2025, u kojoj će Srbija dočekati Ukrajinu u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, 15. oktobra sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected] na memorandumu vaše medijske kuće, uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije, kao i televizijski reporteri).

TV I RADIO PRAVA

Apsolutna TV i radio prava prenosa za utakmice u kvalifikacijama za U-21 Evropsko prvenstvo pripadaju TV Arena sport, tako da je obavezno ostavljanje kamere pri ulasku u medija centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali. Na terenu nisu dozvoljene kamere izuzev TV Arena sport, FS Srbije i FS Ukrajine.

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba, akreditacija neće biti odobrena.

Ukoliko niste drugačije obavešteni (mejlom), vaš zahtev za akreditaciju je odobren. Za dodatne informacije i upite u vezi sistema akreditovanja možete nam se obratiti putem kontakt telefona +381648180056.

Akreditacije ćemo izdavati na dan utakmice. Mediji će moći da podignu akreditacije na ulazu u Sportski centar FS Srbije (15. oktobra od 18.30 časova).

Fotoreporterima je ulaz na stadion omogućen dva časa pre početka meča i tada će se preuzimati markeri uz obavezan uvid u profesionalni ili lični dokument, takođe na ulazu u Sportski centar FSS.