Вести

U21 | СРДАЧАН СУСРЕТ СЕЛЕКТОРА ЉУБИНКА ДРУЛОВИЋА И СТРУЧНОГ ШТАБА СА ФЕРНАНДОМ САНТОСОМ У БАКУУ

11.09.2024.

Млада репрезентација Србије савладала је Азербејџан (0-2) у Бакуу, а селектор Љубинко Друловић искористио је прилику да се након утакмице, са својим најближим сарадницима, сусретне са старим пријатељем, чувеним селектором Португала и садашњим селектором Азербејџана Фернандом Сантосом.

Љубинко Друловић је имао прилику да сарађује са Фернандом Сантосом у периоду од 1998-2001. године у Порту, који је португалски тренер тада предводио са клупе. Сантосову каријеру посебно је обележио период на клупи Португала, чији је селектор био у периоду од 2014. до 2022. године, између осталог и у чувеној лисабонској ноћи, када су изабраници селектора Драгана Стојковића остварили велику победу и директан пласман на Светско првенство у Катару.

Сусрет су искористили да поразговарају о фудбалским темама у пријатној атмосфери. Фернандо Сантос је честитао нашем тиму на доброј игри и победи у Бакуу, док су чланови стручног штаба младе репрезентације Србије на челу са селектором Друловићем пожелели Португалцу срећу у предстојећим утакмицама на клупи Азербејџана у оквиру Лиге нација.