Вести

U19 | ОМЛАДИНЦИ У ПОРАЗУ ОД РУСИЈЕ ОД ПЛУС ДВА ДО МИНУС ДВА

14.10.2024.

Омладинска репрезентација Србије (U19) која се припрема за старт у квалификацијама за Првенство Европе, поражена је у првој од две провере са Русијом – 2:4 (2:0). Србија је била бољи ривал у првом делу игре када је стекла и зависан капитал од два гола, али у наставку су гости потпуно доминирали и са четири гола потпуно преокренули резултат. Други меч истрих ривала игра се 15. октобра на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду (13,00).

СТРЕЛЦИ: 1:0 Цветковић 25, 2:0 Цветковић 34, 2:1 Пестријаков 47, 2:2 Ивлев 64, 2:3 Кохлов  67, 2:4 Топинка 74. Спортски центар ФСС у Старој Пазови. Судија: Александар Лукић.

СРБИЈА: Џодић, Ђурић, Милосављевић, А. Поповић, Цветковић, Јанковић, М. Поповић, Ћирић, Ракић, Ђорђевић, Костов. Играли су још: Драшкић, Војиновић, Видић, Сремчевић, Ранковић,Стојковић, Бачанин, Мићуновић, Станчић, Суботић, Вукојевић.

РУСИЈА: Ладоха, Ананев, Тихомиров, Придава, Жуков, Александров, Пестријаков, Ивлев, Сисоев, Корнеев, Окишор. Играли су још: Топинка, Кохлов, Бабакин, Тарасов, Ведерников, Пацушков, Чебураков.

Омладинску репрезентацију Србије очекују мечеве првог круга квалификација против Белорусије, Јерменије и Хрватске која ће бити домаћин (Карловац и Запрешић) турнира од 13. до 19. новембра.