Вести

ЛЕПА УВЕРТИРА ПРЕД ДУЕЛ НА СТАДИОНУ "ДУБОЧИЦА"

11.10.2024.


Највиша делегација Фудбалског савеза Србије коју су чинили председник Драган Џајић и генерални секретар Бранко Радујко, угостила је уважене колеге из Фудбалског савеза Швајцарске, председника Доминика Блана и члана Извршног одбора Марка Ди Палму на традиционалној званичној вечери, уочи међусобног окршаја две репрезентације на терену који је заказан за суботу од 20:45 у Лесковцу.
У пријатном амбијенту једног нишког ресторана, челници два национална Савеза разговарали су о предстојећем дуелу између изабраника селектора Стојковића и Јакина, али и претходним сусретима на два Светска првенства који су обиловали головима, шансама и узбуђењима. Гости из Швајцарске похвалили су традиционално српско гостопримство и изразили задовољство што ће већ у априлу наредне године поново доћи у нашу земљу као учесници Конгреса УЕФА.
Председник Драган Џајић уручио је првом човеку швајцарског Савеза Доминику Блану плакету Фудбалског савеза Србије, док је Марко Ди Палма из руку нешег генералног секретара Бранка Радујка добио дрес репрезентације Србије.
Нови сусрет највиших званичника два фудбалска савеза заказан је већ за средину новембра у Цириху када се Швајцарска и Србија буду састале у мечу претпоследњег кола Лиге нација.