Вести

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА НЕНАД БЈЕКОВИЋ | ПОВЛАЧИМ КАНДИДАТУРУ, СЕЛЕКТОР И РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗАСЛУЖУЈУ МИР И ЈЕДИНСТВО ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

01.11.2022.

По завршетку Скупштине ФСС, јавности се обратио заменик председника Ненад Бјековић:

”Пре свега, желео бих да кажем да ми је било задовољство да у протеклом периоду обављам дужност заменика председника Фудбалског савеза Србије. Посебно сам поносан на сарадњу са селектором Стојковићем, легендом српског фудбала и човеком који је за веома кратко време препородио нашу А репрезентацију и вратио је у врх европског и светског фудбала. Желим да обавестим јавност да сам донео одлуку да одустанем од кандидатуре за председника Фудбалског савеза Србије. Мислим да је то најбоље решење, пре свега због јединства које је у овом тренутку, три недеље пре почетка Мундијала, неопходно целој фудбалској Србији.
Цео живот сам у фудбалу и никада ми лични интереси нису били испред оних колективних. Зато и овога пута желим да селектору Стојковићу и његовим момцима обезбедим што бољи амбијент пред Светско првенство у Катару. Хвала свима на поверењу и успешној сарадњи“ рекао је Ненад Бјековић за сајт ФС Србије.