Вести

ЗАИГРАЈ ЗА СРБИЈУ | БУДИ ПИКСИЈЕВА ДЕСЕТКА ВАН ТЕРЕНА

17.11.2022.

Када на терену видиш играча са бројем 10 на леђима, не мораш да питаш на којој позицији игра. Магија у ногама, висока интелигенција, разумевање и без изговорених речи, а некад ти се чини и да предвиђа будућност, увек корак испед свих. Чак и када не пуни статистичке колоне нити насловне стране у медијима својим именом, увек све око себе чини бољима. Са 10-ком све почиње и све се завршава.

Фудбалски савез Србије у својој историји имао је много великих 10-ки, од селектора Пиксија до капитена Тадића, а сада смо у потрази за будућим 10-кама које ће ван терена бити оно што су они на терену. Желимо да окупимо младе људе који ће бити најважнији играч Србије на сваком догађају, утакмици, свечаности, турниру, УЕФА и ФИФА семинару.

Пројекат Волонтери Фудбалског савеза Србије започели смо прошле године и на стотине младих имали су прилике до сада да испрате Орлове на Светско првенство, сведоче пласману у А дивизију Лиге нација, великој победи женске репрезентације над Немачком и буду део Златне лопте ФСС. А сада је време да, као и Орлови, одемо корак даље.

Фудбалски савез Србије позива те да се пријавиш на конференцију под називом “Волонтери – 10ка сваког тима” која ће се одржати 17. децембра у хотелу Мона Плаза.

Не пропусти прилику да постанеш део волонтерског тима Србије, чујеш искуства познатих спортиста, стручњака из земље и региона, као и ФИФА и УЕФА експерата.

Пријави се на мејл [email protected] до 15.12. у 12х и придружи нам се да заједно размењујемо искуства, унапређујемо своја знања, посведочимо успешним примерима и учимо од најбољих. Број учесника је ограничен.

И не заборави, ово није евентуално најбољи волонтерски програм у Србији – ово је програм за 10!