Вести

ВЕЛИКА ЧАСТ И НАГРАДА ПРВОМ ЧОВЕКУ ФС СРБИЈЕ | СКУПШТИНА ПРАВНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ ПРОГЛАСИЛА ЈЕ НЕНАДА БЈЕКОВИЋА ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕГ ЧЕЛНИКА СПОРТСКОГ САВЕЗА У НАШОЈ ЗЕМЉИ

11.10.2022.

Велика част указана је првом човеку српског фудбала Ненаду Бјековићу. Скупштина Правне коморе Србије прогласила је заменика председника Фудбалског савеза Србије за најуспешнијег челника спортског савеза у нашој земљи. Одлука је донета на предлог Комисије за доделу награда која је размитрила преко 100 кандидатура у више категорија.

Награда ‘LAWLife’ портала за право и привреду уручена је Ненаду Бјековићу у уторак увече на пригодној свечаности у хотелу Цептер у Београду и представља огромно признање за његов лични немерљив допринос успеху српског репрезентативног фудбала.

„Свака награда прија, а поготово она која стигне од тако уважене институције као што је Правна комора Србије. После Мајске награде која је први пут у историји додељена Фудбалском савезу, ово је још једно признање које схватам као успех читаве организације коју водим заједно са својим сарадницима. Српска репрезентација доживљава ренесансу под вођством селектора Драгана Стојковића, играмо леп и атрактиван фудбал, успели смо у великом стилу да се пласирамо на Светско првенство и да освојимо Б дивизију Лиге нација. Људи препознају наш труд и знају да нас награде. Наравно, свако признање је обавеза више, да будемо још бољи и да обрадујемо нацију новим успесима наших репрезентативних селекција. Надам се да ће већ после Катара бити повода за нове награде и нова признања“ – рекао је Бјековић након свечаности у хотелу Цептер.