Србија
4
1
:
(0
0)
:
Литванија
20.11.2018.Београд (Србија)

Стадион: Стадион ФК Партизан

Гледалаца: 2.088

Судија: Кристо Тохвер (Естонија)

Стартна постава
Србија
Предраг Рајковић (11)
Антонио Рукавина (55)
Милош Вељковић (9)
Никола Миленковић (10)
Милан Родић (5)
77'
Саша Лукић (6)
Немања Максимовић (11)
46'
Мијат Гаћиновић (11)
Андрија Живковић (14)
74'
Адем Љајић (35)
58'
82'
Александар Митровић (46)
Литванија
Ернестас Шеткус
Ваидас Славицкас
Едвинас Гирдваинис
Роландас Баравикас
Јустинас Јанушевскиј
87'
Артурас Жулпа
Фјодор Черних (К)
64'
Деимантас Петравичиус
59'
Донатас Казлаускас
69'
Модестас Воробјовас
Гратас Сиргедас
Резервни играчи
Србија
71'
46'
Александар Пријовић (12)
77'
Љубомир Фејса (24)
82'
Данијел Алексић (2)
Литванија
59'
Дарвидас Шернас
69'
Гиедриус Матулевичиус
87'
Алгис Јанкаускас
Селектори
Србија
Младен Крстајић (15)
Литванија
Едгарас Јанкаускас