Србија
1
3
:
(1
0)
:
Данска
14.11.2014.Београд (Србија)

Стадион: Стадион ФК Партизан

Гледалаца: без публике

Судија: Цунеј Чакир (Турска)

Стартна постава
Србија
Владимир Стојковић (58)
Бранислав Ивановић (75) (К)
Милан Бишевац (19)
Стефан Митровић (5)
Душко Тошић (13)
66'
Немања Гудељ (8)
Немања Матић (17)
4'
Зоран Тошић (61)
46'
Филип Ђуричић (18)
71'
Душан Тадић (29)
Данко Лазовић (46)
Данска
Каспер Шмајхел
70'
Петер Анкерсен
62'
Симон Кјер
Андреас Бјеланд
Николај Бојлесен
Вилијам Квист (К)
80'
Томас Каленберг
Кристијан Ериксен
Ласе Вибе
Мајкл Крон-Дели
60'
85'
88'
Никлас Бендтнер
Резервни играчи
Србија
46'
Здравко Кузмановић (50)
66'
Александар Митровић (9)
71'
Лазар Марковић (16)
Данска
70'
Ларс Јакобсен
80'
Симон Поулсен
88'
Рашмус Вирц
Селектори
Србија
Дик Адвокат (4)
Данска
Мортен Олсен
Галерија