Србија
0
1
:
(0
1)
:
Норвешка
02.06.2022.Београд (Србија)

Стадион: „Рајко Митић“

Гледалаца: 10.000

Судија: Павел Рачковски (Пољска)

Стартна постава
Србија
Вања Милинковић-Савић
Страхиња Павловић
Никола Миленковић
46'
Немања Гудељ
61'
Александар Митровић
Душан Тадић (К)
75'
Милош Вељковић
69'
Саша Лукић
69'
Филип Костић
Сергеј Милинковић-Савић
69'
Дарко Лазовић
Норвешка
Ерјан Ниланд
Лео Естигард
Стефан Страндберг
82'
Биргер Мелинг
46'
Џошуа Кинг
75'
Сандер Берг
26'
67'
Ерлинг Халанд
Мартин Едегард (К)
88'
Мохамед Ељунуси
76'
3'
Фредрик Аурснес
Маркус Холмгрен Педерсен
Резервни играчи
Србија
46'
Лука Јовић
69'
Марко Грујић
69'
Андрија Живковић
69'
Немања Радоњић
75'
Страхиња Ераковић
Норвешка
46'
Александер Серлот
67'
Мортен Торзби
75'
Матс Мелер Дехли
76'
Кристиан Торштвед
88'
Јулиан Риерсон
Селектори
Србија
Драган Стојковић
Норвешка
Стал Столбакен
Галерија